La nostra raó de ser

L’ajuntament de Sarrià de Ter va aprovar, el passar 26 de juliol de 2011, desestimar la proposta de subvenció del PUOSC de 2012 de 400.000 € per la construcció de l’Auditori de Sarrià de Ter, un equipament pendent d’executar situat entre la nova Biblioteca Emília Xargay i el Centre de Visitants del Gironès, per destinar aquesta subvenció a la reforma del camp de futbol.

No volem renunciar a l’Auditori, no volem renunciar a disposar, a Sarrià de Ter, d’una sala amb una acústica adient per a actuacions musicals i teatrals de petit format.

No volem confrontar projectes; no volem confrontar el projecte de l’Auditori amb el del camp de futbol. Ans el contrari, pensem que ambdós són necessaris i que podem disposar dels suficients recursos econòmics per afrontar-los sense renunciar-ne a cap.

Demanem a l’ajuntament de Sarrià de Ter que abans de prendre la decisió de desestimar el projecte de l’Auditori i fer la petició formal a Governació demani a l’arquitecte redactor l’actualització del projecte de l’Auditori, tenint present el seu estat d’execució a 2011.

És amb aquesta voluntat que hem fet el document “Jo també vull l’Auditori de Sarrià de Ter”, amb el qual volem explicar la situació de l’Auditori de Sarrià de Ter i donar suport a la seva constucció. Si ho desitgeu vosaltres també podeu donar-hi suport.

Som veïns i veïnes de Sarrià de Ter que actuem a títol personal en favor i defensa de la cultura i del projecte de l’Auditori pel nostre poble.

El nostre objectiu és defensar la viabilitat del projecte de l’Auditori i la seva execució, l’any 2012, amb el finançament del PUOSC.

La finalitat d’aquesta campanya és informativa, aportant informació i obrint el debat entre els veïns i veïnes a través de diferents accions, com la creació d’aquesta pàgina web o l’enganxada de cartells a Sarrià de Ter, així com altres accions que tenim previst fer els propers dies.

Podeu contactar amb nosaltres a través d’aquest formulari de contacte o bé enviant-nos un correu electrònic a volemlauditori@gmail.com.

Aquesta entrada s'ha publicat en Sarrià de Ter i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s